A képzés során:

 

– Betekintést nyerhetsz a magas minőségű ételkészítés rejtelmeibe,
– Átismételheted és pontosíthatod konyhatechnológiai ismereteidet,
– Ellesheted a szakma jeles képviselőinek apró fortélyait,
– Inspirálódhatsz és ötleteket meríthetsz egy új étel van étlap megalkotásához,
– Olyan minőségorientált szemléletmóddal térhetsz haza, mely előre mozdíthatja szakmai karrieredet.

Kiket várunk?

 

Szakács képesítéssel és legalább 3 év szakmai gyakorlattal rendelkező szakembereket, akik szeretnének fejlődni, megismerni a balatoni, régiós alapanyagokat, és azokat innovatív módon beépítenék a szakmai tevékenységükbe.

Képzési napok:


1. Konyhatechnológiai eljárások, Zöldség, mint főétel – Jahni László

2. Halak – Jahni László

3. Fine dining – Pesti István

4. Marha és steak – Molnár Péter

5. Tányérdesszert – Nábelek Zsófia