A képzés során:

 

– Betekintést nyerhetsz a magas minőségű ételkészítés rejtelmeibe,
– Átismételheted és pontosíthatod konyhatechnológiai ismereteidet,
– Ellesheted a szakma jeles képviselőinek apró fortélyait,
– Inspirálódhatsz és ötleteket meríthetsz egy új étel van étlap megalkotásához,
– Olyan minőségorientált szemléletmóddal térhetsz haza, mely előre mozdíthatja szakmai karrieredet.

Kiket várunk?

 

Szakács képesítéssel és legalább 3 év szakmai gyakorlattal rendelkező szakembereket, akik szeretnének fejlődni, megismerni a balatoni, régiós alapanyagokat, és azokat innovatív módon beépítenék a szakmai tevékenységükbe.

Képzési napok:

 

1. Konyhatechnológiai eljárások, Zöldség, mint főétel – Jahni László
Időpont: 2022.02.22. 09:00-17:00

 

2. Halak – Jahni László
Időpont: 2022.03.01. 09:00-17:00

 

3. Fine dining – Pesti István
Időpont: 2022.03.08. 10:00-17:00

 

4. Marha és steak – Molnár Péter
Időpont: 2022.03.21. 09:00-17:00

 

5. Tányérdesszert – Nábelek Zsófia
Időpont: 2022.03.29. 09:00-17:00

Képzés díja: 140.000.- Ft